Waar wij voor staan

WAAR WIJ VOOR STAAN

Wij zijn jouw zakelijke vriend. Deskundig en altijd paraat; wij staan voor je klaar. Persoonlijk contact hoort daar bij. Daarom staan wij graag dichtbij de mensen. Wederzijds vertrouwen is immers de basis van een goede samenwerking. Dichtbij betekent bij Van der Wiel ook dat jij als ondernemer centraal staat. Wij noemen dat in het Fries ‘omdei’, dat vrij vertaald ‘om iemand heen staan’ betekent.

Big Five for Life

OMDEI is ontstaan uit Big Five for Life. Deze methode staat voor het ontdekken en succesvol realiseren van de vijf belangrijkste doelen voor jezelf en voor die van de organisatie als geheel. Dit zijn de Big Five for Life van Van der Wiel:

O: Ons team staat voor de hoogste kwaliteit en excellente service.
M: Met open deur laten wij zien waar we voor staan. DAT is wat we doen!
D: Door technische innovatie staan wij toegankelijker en efficiënter rondom de klant.
E: Enthousiasme en fun zijn basisvoorwaarden om gedreven samen te werken.
I: Iedereen verdient én krijgt onze aandacht.

Balans

Wij hebben plezier in ons werk. Dat houden we graag zo. Blije medewerkers vinden wij minstens zo belangrijk als tevreden klanten. Net als een evenwichtige balans tussen privégeluk en zakelijk succes. Onze Big Five for Life dragen hieraan bij. Het bevestigt datgene wat we bij Van der Wiel altijd al belangrijk vonden: een optimale dienstverlening voor onze klanten en tevreden en gemotiveerde medewerkers.