Ons kantoor

ONS KANTOOR

In het centrum van Joure staat een mooi, statig pand. Een klassiek negentiende eeuws herenhuis, ooit bewoond door de rijke graanfamilie Cath. Jarenlang konden klanten van de Friesland Bank hier terecht voor hun bankzaken. Sinds 2015 huist Van der Wiel in het oude bankgebouw. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Alle ruimte voor jou

Je vindt onze prachtige werkplek middenin het ondernemende Joure, hoofdplaats van gemeente De Fryske Marren. Eigenlijk staat ons kantoor net zo centraal als jij bij ons als klant. Onze deur staat altijd voor je open. Je parkeert voor de deur (gratis, maar vergeet je parkeerkaart niet!) en loopt zo bij ons naar binnen. Wij hebben letterlijk en figuurlijk alle ruimte voor jou.

Speciale band met Joure

Van der Wiel Accountancy, Belasting & Advies is in 2010 opgericht en was tot 2015 gevestigd in Leeuwarden. De verhuizing naar Joure was een grotendeels zakelijke beslissing, maar eigenaren Gert van der Wiel en Vivian Holtrop-Brattinga hadden al een speciale band met het dorp. Gert woonde er ruim twintig jaar en Vivian groeide op in Joure. De gemoedelijke sfeer en de mentaliteit van de Jousters spraken Gert en Vivian erg aan. De stap om te verhuizen was dan ook snel gezet.